Bedrijventerrein Schagen collectief beveiligd

In: Bedrijventerrein, Veilig bedrijventerrein, Glasvezel

Bedrijventerrein Schagen collectief beveiligd

Ondernemers op de bedrijventerreinen Lagedijk en Witte Paal in Schagen hoeven straks niet meer bang te zijn voor ongewenst bezoek. Als het aan hun ligt, worden de terreinen zo snel mogelijk beveiligd met een intelligent camerasysteem. Beveiligingsbedrijf Concept Facilities en Bedrijvengroep Schagen hebben Collectief Beveiligd ingeschakeld om de terreinen te voorzien van slimme camerabewaking. Collectief Beveiligd, partner van Glasvezel Gemeente, regelt het cameratoezicht voor de beveiliging van bedrijventerreinen.

De geavanceerde camerabewaking is mogelijk doordat de bedrijventerreinen begin dit jaar door Glasvezel Gemeente zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk. De grote hoeveelheid informatie die de camera's verzenden, vereist een snelheid en betrouwbaarheid die alleen glasvezel biedt. De camera's zijn rechtstreeks aangesloten op het glasvezelnet en sturen hoogwaardige beelden naar de meldkamer, waar intelligente software verdachte situaties vroegtijdig opmerkt en aan de camerasurveillant doorgeeft.

Bent u geïnteresseerd in camerabewaking of wilt u zelf een collectief starten? Download het rekenvoorbeeld of neem contact op met Glasvezel Gemeente voor meer informatie.

Download het rekenvoorbeeld