Informatiebijeenkomst over breedband in buitengebied Zijpe

Locatie: 't Zand, BolleNoord

Datum: 14 jul 2011

Breedband straalverbindingen voor ondernemers in buitengebied Zijpe?

Locatie: Agrarisch Business Center BolleNoord
Groteweg 9
1756 CK  ’t ZAND

Datum en tijd: Donderdag 14 juli 2011
19:30 uur

Aanmelden: Deelname is gratis. U meldt zich aan door een e-mail te sturen met uw contactgegevens.

Glasvezel Gemeente ondersteunt KPN gedurende de vraagbundeling met voorlichting en advies richting ondernemers en gemeente met als doel glasvezel op Kolksluis te krijgen. Voor de meeste bedrijven in het buitengebied van Zijpe is een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk nog een stap te ver. Daarom onderzoekt Breednet de mogelijkheid om de ondernemers in het buitengebied via straalverbindingen aan te kunnen sluiten op het glasvezelnetwerk dat is voorzien op Kolksluis. Door collectieve deelname zullen de kosten per deelnemer vooral aantrekkelijk zijn voor ondernemers in de recreatie- en landbouwsector in de gemeente Zijpe. Nu instappen is dus voordelig!

Waarom breedband straalverbindingen?
U wilt toch ook uw economische slagkracht nu en in de toekomst vergroten, steeds meer klanten bereiken op steeds verdere afstand, uw interne communicatie efficiënter inrichten en uw medewerkers flexibeler laten samenwerken? Voor deze nieuwe, grenzeloze mogelijkheden is een snelle breedband straalverbinding voor bedrijven in het buitengebied de sleutel. Ondernemen is vandaag de dag niet meer voor te stellen zonder moderne media. Naast telefonie en internet bieden breedbandverbindingen de mogelijkheid om sneller en makkelijker te communiceren met afnemers en leveranciers, betalingsverkeer af te wikkelen, gegevens veilig op te slaan en eigendommen te bewaken. Zo zijn er nog veel meer zakelijke toepassingen waar u in groeiende mate gebruik van zult maken.